» Prisliste | » Reguleringsbestemmelser | » Bestill prospekt

Gudbrandslie har en fantastisk beliggenhet ved Otrøvatnet, Tyin-Filefjell i Vang kommune. Solrikt og vestvendt med storslått utsikt mot fjell og vann, har vi store tomter i øvre del av Gudbrandslie (fra ca. 1.050 – 1.150 m.o.h) til salgs. Området har ski inn – ski ut beliggenhet til Tyin-Filefjell skisenter, og vil ha helårsvei.Infrastruktur som vann, kloakk, og strøm vil bli tilknyttet det offentlige nett. Kabel TV vil bli lagt inn til tomtene og det vil bli mulig å koble seg til lokalt trådløst bredbåndsnett.

Tomtene har et areal fra ca 1.300 til ca 3.000 kvm. Det er lagt vekt på en naturvennlig utbygging med tilliggende friarealer og grønnbelter og soner.

Reguleringsplanen ble godkjent 15. juni 2006 av Vang kommune. Det vesentlige av infrastruktur planlegges ferdig høsten 2006. Oppføring av hytter kan ut ifra dette igangsettes sommeren 2007.

Området ligger langs stamveien E 16 midt mellom Oslo og Bergen med ca. 25 mil til begge byene. Fergefri vei fra Bergen med den nye Aurland/Lærdal tunnelen. Nærliggende tettsteder er Lærdal og Årdal ved Sognefjorden i den ene retningen og Fagernes med flyplass i den andre.

Via linkene over kan du se priser og status på tomtene og lese reguleringsbestemmelser for Gudbrandslie øvre del.

Klikk her for å få tilsendt prospekt.Tomteplan

» Tomteplan Gudbrandslie øvre del.
» Printversjon tomteplan Gudbrandslie øvre del (pdf)


Reguleringsplan

» Reguleringskart Gudbrandslie øvre del.
» Printversjon reguleringskart Gudbrandslie øvre del (pdf)

For å lese pdf filer - last ned siste versjon av Acrobat her: